Læs om året der gik, og hvad fokus bliver i 2024 ♻️  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Åben nyhedsbrevet i browser
BELFOR christmas video
Kære kunder, kollegaer og samarbejdspartnere 
 
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 2023 har været et utroligt travlt år, hvor vi har haft rigtig mange vejrhændelser, der strakte sig helt ekstraordinært ind i det sene efterår. Der skal lyde en kæmpe tak til alle vores dygtige medarbejdere, som løfter opgaverne i både hverdage, weekender og helligdage. Vi har gennem denne travle tid modtaget ros og anerkendelse fra flere af vores kunder, der har sat stor pris på vores arbejde. De rosende ord er alle sendt ud i vores drift og har haft stor betydning for vores medarbejdere.  
 
2023 blev året hvor SSG og BELFOR blev samlet som én fælles forretning. Vi er stolte af, at vi nu kan kalde os BELFOR Denmark med et stærkt hold af kompetente medarbejdere fordelt på vores 14 lokationer. Vi har i løbet af året fokuseret på god service, høj faglighed, bæredygtighed og digitalisering af vores forretning. Alle de gode tiltag vil vi fortsætte med i hele 2024. I dette nyhedsbrev kan I læse om vores vagtcentral, der den 22. december 2023 bliver samlet på én fælles lokation. Dette styrker vores kapacitet, og vores vagtcentral vil stå godt rustet til 2024.  
 
I det nye år vil vi øge vores fokus på kundens rejse, når skaden er sket. Som det førende skadesservicefirma i Danmark ønsker vi at sætte barren højt. Ved fælles hjælp og ekstra fokus på kommunikation og uddannelse, kan vi nå målet. Digitalisering er et af de væsentlige fokusområder for 2024, og det gælder både for vores høje krav til en mere bæredygtig fremtid og til en høj kvalitet i det udførte arbejde. Det er vores mål at fortsætte den bæredygtige rejse i 2024, b.la. med fokus på at nedbringe vores kørte km, da det er en stor post på vores klimaregnskab. Du kan læse meget mere om vores bæredygtighedsmål i ESG-rapporten herunder.  
 
Nu nærmer julen sig, og det betyder tid til familie og venner. I BELFOR holder vi dog aldrig helt fri. Vores vagtpersonale og vagtcentral sidder klar 24/7, og vi rykker ud når der er behov for vores assistance. Det er en gave, at vi har så dedikerede medarbejdere. Der skal lyde en stor tak til alle jer, der er klar til at hjælpe vores kunder godt gennem helligdagene.  
 
Med disse ord ønsker vi jer en rigtig god jul og godt nytår. 
 
Dit BELFOR Team
BELFOR ESG Image
Den bæredygtige fremtid starter i dag  
 
BELFOR vil være branchens mest bæredygtige aktør. Derfor har vi konstant fokus på at træffe de valg, der sætter det mindste aftryk på miljøet. Vi er en del af verdens største skadesservicevirksomhed, og derfor betyder de valg vi træffer en hel del. Det er lige fra de km vi kører i vores biler, til den teknologi og de kemikalier, vi anvender.  
 
Hvert år viser vi derfor i vores ESG-rapport, hvor langt vi er kommet. Vi har sat ambitionerne højt, og det kræver en målrettet indsats at nå dem. Hvert efterår kigger vi hele virksomheden efter i sømmene og evaluerer på, hvor langt vi er nået, og hvor vi skal øge vores indsats. 
 
BELFOR er, som de eneste i skadesservicebranchen, medlem af UN Global Compact. Som medlem forpligter vi os til at beskrive vores bæredygtighedsindsatser og vores arbejde med verdensmålene.
Image BELFOR team
ESG-rapport 2023  
  
ESG-rapporten er vores årlige dokumentation for vores bæredygtighedsarbejde.  
Her beskriver vi tiltag og mål for de 3 kerneområder:  
(E) Miljø (S) Social (G) Ledelse 
Læs rapporten
Image BELFOR team
CoP 2023  
  
Vores årlige Communication on Progress (CoP) er kernen i vores tilslutning til UN Global Compact. Vi forpligter os til at rapportere på, hvordan vi har bidraget til opnåelsen af verdensmålene i det forgangne år.
Se medlemsprofil
Image BELFOR employee
Vagtcentralen vil uddanne personalet i krisehåndtering  
 
To vagtcentraler er slået sammen til én samlet enhed, hvor 12 fuldtidsmedarbejdere og 6 deltidsmedarbejdere tager telefoner døgnet rundt, alle årets dage. Teamet består af faste medarbejdere fra både den tidligere afdeling i Herlev og afdelingen i Slagelse. Det betyder, at det er faste kontaktpersoner og medarbejdere, der fortsat besvarer henvendelser fra vores kunder. 
 
Hele medarbejderstaben ledes af teamleder Mette Larsen og proceskoordinator Veronica Bruun Hansen.  
 
Vi har haft enormt travlt grundet de vejrlig hændelser, der er kommet som perler på en snor gennem hele efteråret. Ligesom hos alle andre beredskaber, har det givet os ekstra travlhed på telefonerne.  
 
Kunder, der oplever gentagne skader, er pressede, og derfor er det rigtig vigtigt, at de får en tryg og brugbar vejledning, når de ringer til BELFOR.  
 
Vi planlægger at gennemføre krisekommunikationskurser for vores medarbejdere i 2024. Vi skal blive endnu bedre til at håndtere vores kunder, tage styringen på samtaler og vide hvordan vi bevarer den rolige og støttende tone, selv når det hele vælter om ørene på den, der ringer. 
 
Derudover vil vi opfriske vores medarbejderes viden med en dag eller to i marken sammen med en sanitør. Det giver et vigtigt indblik i, hvordan sanitørerne prioriterer og forbereder sig på opgaver ud fra de beskrivelser, vi laver i vagtcentralen.  
 
Vi kan allerede nu mærke en positiv effekt af at have samlet alle medarbejdere under ét tag, og vores team står stærkere end nogensinde før, afslutter vagtcentralchefen.
BELFOR image
Stor efterspørgsel på indeklimaarrangementer  
 
Vi fortsætter vores stærke samarbejde med CLIMAID, der har udviklet software til måling af indeklimaet. Sammen har vi i efteråret afholdt indeklimaarrangementer for boligforeninger i hele landet, som alle står med den samme udfordring; Indeklimaet i et lejemål er en privat sag, men det kan ende med at blive en stor udgift for boligselskabet, hvis der opstår fugt og skimmelproblemer.  
 
Derfor er interessen for at forebygge et dårligt indeklima meget stort, fortæller Preben Stenner, Key Account Manager hos BELFOR. 
 
Vi har et stærkt hold af indeklimaeksperter, som tager ud og fortæller om vores teknologi og løsningsmuligheder.  
 
Et indeklimaarrangement kan omhandle et udvalg af emner, eller det kan skræddersyes efter behov. Vi fortæller bl.a. om: 
 
Bygninger, biologi og skimmelsvamp 
Skimmeltyper, grænseværdier og sundhedsrisici 
 
Indeklimaundersøgelse og løsninger 
Årsagsbestemmelse, undersøgelse og rapport med udbedringsløsninger  
 
IoT Indeklimalogning 
Dokumentation, data og beregninger 
 
Du kan læse meget mere om vores indeklimaløsninger eller booke et oplæg med en af vores eksperter via linket.
Læs mere
Image Skadery
Skadeservice og skadedyrsbekæmpelse som samlet pakke  
 
Vidste du, at vi også råder over vores eget skadedyrsfirma?  
 
Flere kunder får øjnene op for at benytte vores skadedyrsfirma Kiltin, når de har været i dialog med BELFOR omkring skadeservice.  
 
Det er ikke usædvanligt hos vores kunder, at de er interesseret i at have flere løsninger under samme paraply. Når de kender BELFOR, og kvaliteten i vores arbejde, så bliver det interessant for dem, at vi også tilbyder skadedyrsbekæmpelse. Det ser vi særligt hos landets boligselskaber, men også flere store virksomheder begynder at vise interesse.  
 
Kiltin blev grundlagt i 1948 og er landsdækkende inden for alle former for skadedyrsbekæmpelse, rådgivning, oprensning og desinfektion efter skadedyr. 
 
Kiltin er i dag en del af BELFOR, og de har servicemedarbejdere, der er uddannet i bekæmpelse af alle slags skadedyr. De tilbyder også sporing af f.eks. fejl på afløbsinstallationer i forbindelse med rottebekæmpelse. Mange af medarbejderne har en håndværksmæssig baggrund, så de hurtigt kan overskue komplicerede bygningsmæssige problemstillinger i relation til skadedyr. 
  
Vil du vide mere om vores skadedyrsbekæmpelse, så tag gerne kontakt til os allerede i dag.
Læs mere
Image BELFOR team
Vores nye jobportal er åben 
 
Vi leder altid efter nye talenter – og vi vil meget gerne høre fra dig! 
 
Besøg vores helt nye jobportal og se alle vores ledige stillinger. 
Finder du ikke det, du søger, så send os gerne en uopfordret ansøgning.  
 
Skadeservice er mere end du tror 
 
Med mere en 500 ansatte i Danmark beskæftiger vi en bred vifte af medarbejdere. Vores sanitører og teknikere kører ud på skadeserviceopgaver i hele landet, og på vores kontorer sidder vores driftssupportere, finans, økonomi, ledelse,  
marketing- og salgsafdeling.
Se ledige stillinger
Image We make it undone video
WE MAKE IT UNDONE! 
 
Når du får en skade, er BELFOR med dig hele vejen, uanset om din skade er stor eller lille. Vi arbejder altid med det samme mål: at skadelidte hurtigst muligt skal vende tilbage til en normal hverdag - næsten som om, skaden aldrig var sket.
Læs mere
youtube logo
Linkedin
LinkedIn logo
Kontakt 
BELFOR Denmark A/S I Knapholm 4-6 I DK-2730 Herlev 
Tel: +45 70 15 38 00 
Privatlivspolitik I www.belfor.com 
  
CVR-nr. 19 44 08 34 
Managing Board: Elvir Kolak, Jan Kreiberg Larsen, Bjørn Herlofsen, Andreas Ehlinger 
 
Her kan du afmelde dig fra vores standardnyhedsbrev