Læs om forårets store nye satsninger ♻️  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Åben nyhedsbrevet i browser
Image Eastern
Kære kunder, kollegaer og samarbejdspartnere 
  
2023 har været et historisk vådt år, og det har trukket lange spor ind i de første måneder af 2024. Nu er foråret endelig på vej.  
  
Vi har haft travlt, og vores medarbejdere har knoklet, men på trods af den massive arbejdsmængde står vi stærkt som en samlet organisation. Det gælder såvel i forhold til vores ledelse, hvor nye stærke kræfter er tiltrådt, men også i vores drift. Her er vi lykkedes med at øge vores samlede antal medarbejdere med 50 nye kollegaer, både erfarne kræfter fra branchen såvel som nye kollegaer, der kommer med nye perspektiver fra andre brancher.  
  
Vi er stolte af at være en del af et stærkt BELFOR Europe. Det betyder, at vi kan skabe forandringer, der ikke kun sætter spor i det danske marked, men i hele det europæiske marked.  
  
Sammen med kollegaerne i BELFOR Europe lægger vi strategien for, i hvilken retning vores virksomhed skal udvikle sig. Vi inspirerer – og lader os inspirere af hinanden. Vi kigger ind i en fremtid, hvor teknologi og innovation viser vejen, og hvor AI skaber værdi.  
  
Vi samler os om fælles indkøbspolitikker for kemi, og vi lægger fælles strategier for produktudvikling og indtagelsen af nye markedsområder.  
  
Noget af det, der ligger os nært i BELFOR Denmark, er den grønne omstilling. Vi er et af de europæiske BELFOR lande, der er kommet længst, og vi er stolte af at gå forrest.  
  
Vi er blevet ambassadørvirksomhed for servicebranchen, så vi sammen kan opfylde de nye CSRD-krav. Initiativer som vores europæiske kollegaer følger nært.  
  
Alt dette kan lade sig gøre, fordi vi har den bedste organisation, med de bedste medarbejdere. Til jer skal der lyde en stor ros og anerkendelse for jeres indsats og høje kvalitet i jeres arbejde.  
  
Med ønsket om en rigtig god påske til dig og dine nærmeste.  
 
Dit BELFOR Team
BELFOR ESG Image
 
ESG-klar Servicevirksomhed 
 
Dansk Industri og Konsulenthuset Viegand Maagøe er gået sammen om et rådgivningsforløb, der skal klæde servicebranchen på til at kunne håndtere de nye krav i CSRD og Årsregnskabsloven.  
 
De nye CSRD-regler gælder for 2024 i første omgang børsnoterede virksomheder med mere end 500 ansatte. For 2025 er alle store selskaber underlagt reglerne og det betyder, at branchens virksomheder bliver mødt af en helt ny række krav. Kravene omhandler en meget grundigere og mere dataunderbygget rapportering end hidtil. 
 
Vi vil være branchens mest bæredygtige, og det forpligter 
Selvom vi ikke skal rapportere i 2024, så er vi allerede i gang med at forberede os til denne rapportering. For os er arbejdet med bæredygtighed drevet af et incitament for miljøet, vores medarbejdere og etisk forretningsførelse. 
 
Derfor har vi besluttet at påbegynde arbejdet med at få registreret og indsamlet data efter de nye CSRD-regler. Ifølge EU-regulativet stilles krav om en dobbeltvæsentlighedsanalyse, som omhandler 10 ESRS’ere der beskriver aktiviteter inden for alt fra klima og biodiversitet, til egne medarbejdere og ledelsesstruktur. CSRD'en indeholder 38 subtemaer under ESRS’erne med i alt ca. 1.100 datapunkter, som vi skal forholde os til. 
 
Vil stiller op som ambassadørvirksomhed  
For at imødekomme de nye krav og være så godt klædt på som muligt, er vi indgået i et samarbejde med DI og Viegand Maagøe om at være ambassadørvirksomhed for servicebranchen. 
 
Vi er stolte over vores enorme indsats på både E, S og G’et. Vi har nogle ildsjæle i vores forretning, som driver dette arbejde fremad, og uden dem ville vi ikke være kommet så langt, som vi er.  
 
Det er et enormt arbejde at dokumentere og dataunderstøtte alle de miljømæssige, sociale og governance-relaterede aspekter af virksomheden.  
 
Vi er nået rigtigt langt, og har allerede meget dokumentation klar. Så vi kan rapportere fuldt ud gennemsigtigt på alle vores parametre, når vores CSRD-rapport skal offentliggøres sammen med årsrapporten primo 2025, fortæller Britt Hennig, kommerciel Direktør.
Læs mere
Image BELFOR employee
Margit Nielsen er tiltrådt som Regionsdirektør Øst  
 
Det er en stor glæde, at Margit Nielsen nu indgår i BELFORs lederteam. Hun vil fremover spille en central rolle i udviklingen af forretningen.  
 
Det er en meget stor glæde, at vi har fået Margit med ombord, og vi glæder os til, at hun vil vise vejen for et meget stærkt BELFOR på hele Sjælland og på Bornholm, fortæller CEO Jan Kreiberg.  
 
Margit kommer med ledelseserfaring indenfor servicesektoren og har blandt andet haft regionsansvar i G4S, Coor og ISS. Her har hun leveret fantastiske resultater med at udvikle sine respektive forretningsområder i forhold til organisation, service og finansielle resultater.  
 
Jeg glæder mig til at komme ind i en branche, der gør en forskel, og som hjælper mennesker, der virkelig har brug for vores assistance. En god kundeoplevelse er ikke noget man plukker ned fra hylden. Den skaber man i samspil mellem den bedste organisation med de bedste folk, fortæller Margit Nielsen.
Kontakt
BELFOR image solcelle rens
BELFOR Specialservice tilbyder nu solcelle rens  
 
Vi kigger ind i et nyt og spændende forretningsområde, hvor vi tilbyder rens af alle typer solceller. Det gør vi på baggrund af en efterspørgsel fra en af vores store kunder, hvor vi i forvejen renser facader for skidt og snavs. Vi råder over alt det nødvendige udstyr, og derfor ligger det lige for at udvide med dette speciale.  
 
Vi glæder os til at se ind i en spændende kobling for flere af vores kunder, der allerede har andre specialserviceopgaver hos os. Det fortæller Bo Gerfort, der er Projektleder i Specialservice.  
 
Vi beskytter din investering 
Solceller er en værdifuld investering i grøn energi, men deres ydeevne kan blive markant påvirket af snavs og støv. Vores professionelle solcellerengøring sikrer, at dine solceller altid opererer ved optimal kapacitet. Det forlænger levetiden og beskytter din økonomiske investering. 
 
Du får øget energiproduktion 
Snavs, støv, fugleklatter mv. reducerer mængden af sollys og derved effektiviteten med op til 30%. Ved regelmæssig rengøring sikrer vi, at solens stråler kan udnyttes fuldt ud, så du opnår den mest optimale energiproduktion. 
 
Om BELFOR specialservice 
I vores afdeling for miljø- og specialservice har vi kompetencer og mandskab til at løse opgaver, der rækker ud over de almindelige rengøringsopgaver. Specialservice udbydes til både private og erhverv, og kan være ad hoc-opgaver eller fast løbende aftaler. Vi løser opgaver fra en kompliceret rengøring i høj-hygiejniske produktionsapparater til fjernelse af graffiti eller rengøring på svært tilgængelige flader.  
 
Vil du vide mere om solcelle rens eller andre specialserviceopgaver?
Kontakt os
BELFOR Ejendomsvagt image
BELFOR Ejendomsvagt tilbyder skræddersyede vagtaftaler til boligselskaber 
 
Forventningerne til serviceniveauet i boligselskaber er høje, og vi ved, at en hurtig og professionel hjælp gør hele forskellen. Derfor introducerer vi BELFOR Ejendomsvagt – en omfattende, skræddersyet løsning, der giver tryghed døgnet rundt for boligselskaber, administrations-og ejendomsselskaber, samt deres beboere. 
 
Med BELFOR som samarbejdspartner er beboerne sikret hurtig hjælp og udbedring – døgnet rundt, alle årets dage. 
 
BELFORs Ejendomsvagt er bemandet af et kompetent team af medarbejdere med mange års erfaring i at håndtere forsikringsskader og beboerhenvendelser. Vi tilbyder boligselskaber en kundeunik telefonmodtagelse, kundetilpassede procedurer, minimal ventetid og hurtig kontakt til rette person. 
 
Når vi modtager et beboeropkald, sørger vi for udsendelse af personale til akut skadesstop, rekvirering af håndværkere, forholdsordrer til brug ved visitering, individuel rapportering og statistik. Det giver boligselskabet og dens beboere tryghed i hverdagen, fortæller Key Account Manager Preben Stenner, som sammen med Tomas Ejlersen står for udruldningen af ordningen.  
 
Vil du vide mere om fordelene ved BELFOR Ejendomsvagt?
Læs mere
Image drying
Information om prisreguleringer 2024 
 
Den 15. marts 2023 blev der vedtaget en ny serviceoverenskomst, og branchen fik for første gang en selvstændig overenskomst. Den indeholder bl.a. en stigning i præstationslønnen i både 2023 og 2024, samt øget arbejdsgiverpension og diverse tillægsforøgelse.  
 
Som følge af den nye overenskomst, har BELFOR A/S samlet set en øget lønomkostning på 6% i 2024. Inflationen har stabiliseret sig i løbet af 2023, her ser vi kun en mindre stigning. Dette betyder, at BELFOR A/S pr. 1. april 2024 regulerer vores standard prislister med 6% på lønelementer, samt kørte km og 1% på materiel.
Image BELFOR team
Vil du have et arbejde med mening? 
 
Vi leder altid efter nye talenter – og vi vil meget gerne høre fra dig! 
 
Besøg vores jobportal og se vores ledige stillinger. 
Finder du ikke det, du søger, så send os gerne en uopfordret ansøgning.  
 
Skadeservice er mere, end du tror 
 
Med mere en 500 ansatte i Danmark beskæftiger vi en bred vifte af medarbejdere. Vores sanitører og teknikere kører ud på skadeserviceopgaver i hele landet, og på vores kontorer sidder vores driftssupportere, finans, økonomi, ledelse,  
marketing- og salgsafdeling.
Se ledige stillinger
facebook logo
Linkedin
LinkedIn logo
Kontakt 
BELFOR Denmark A/S I Knapholm 4-6 I DK-2730 Herlev 
Tel: +45 70 15 38 00 
Privatlivspolitik I www.belfor.com 
  
CVR-nr. 19 44 08 34 
Managing Board: Elvir Kolak og Jan Kreiberg Larsen. 
 
Her kan du afmelde dig fra vores standardnyhedsbrev