BELFOR Image
Ny CEO for hele BELFOR Skandinavien
Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye CEO, Jan Kreiberg Larsen.
 
Jan er pr. 1/9 tiltrådt som administrerende direktør for hele BELFOR Skandinavien. I første omgang vil han fokusere på den danske virksomhed, og overtage ledelsen på tværs af alle skandinaviske BELFOR-organisationer. Jan overtager herefter posten fra Interim CEO Bjørn Herlofsen, som overdrager rollen gradvist.
 
Administrerende direktør for BELFOR Europe, Elvir Kolak, udtaler: "Jans ekspertise passer rigtig godt til BELFORs vækstplaner i Skandinavien. BELFOR sætter pris på de bidrag, som Bjørn Herlofsen har givet, og er optimistiske ved Jan Kreibergs tiltrædelse."
 
Jan Kreiberg Larsen uddyber: "At blive en del af BELFOR Denmark på dette tidspunkt er en unik mulighed, og jeg ser frem til at bruge mine kompetencer og erfaring til at løfte forretningen og sætte nye mål til gavn for vores kunder og medarbejdere.”
 
Jan Kreiberg Larsens faglige baggrund omfatter en række internationale roller som CEO, CFO og COO for virksomheder som ISS, Aleris, RenoNorden (Urbaser) og Norva24. Han har solide kompetencer inden for finansiel og operationel ledelse. Hans lederskab vil, sammen med alle medarbejderne, være nøglen til BELFORs fortsatte ekspansion på det skandinaviske marked.
Image team
Vi uddanner vores storskadechefer ude i verden
"Når vi uddanner vores storskadechefer lægger vi vægt på at gøre det så virkelighedsnært som muligt. Vi fokuserer på at opnå både praktisk erfaring og teoretisk viden for på den måde at sikre, at storskadescheferne bevarer overblikket - selv i de mest pressede situationer," fortæller Martin Wamsler, storskadedirektør.
 
"Derfor sender vi alle vores storskadechefer ud på aktuelle sager i udlandet. Det giver dem en realistisk og meget håndgribelig erfaring. De skal samarbejde med de lokale indsatsledere og kommunikere om og planlægge indsatsen sammen.
 
"Vi oplever ofte forskellige måder at gribe problemstillinger an på, og jo mere variation vi ser, jo mere erfaring har vi at trække på, når vi selv står med en storskade herhjemme. Derudover er storskaderne i udlandet også en hel del større end herhjemme, og det giver virkelig en god erfaring."
 
Fra Egypten til Rumænien
Jesper Jensen fra center Holstebro har været i Rumænien for at følge håndteringen af en stor brand på et slagteri. Mike Elmhøj fra center Slagelse har været i Egypten for at følge håndteringen af et nedbrændt shoppingcenter, og Daniel Rasmussen fra center Herlev har været i England for at følge håndteringen af et nedbrændt filmstudie.
 
"Der er en helt anden volumen i de skader, som storskadeafdelingerne i udlandet håndterer, og det er meget lærerigt at komme helt tæt på. Jeg tog især hele ledelsesstrukturen til mig og observerede, hvordan storskadechefen agerede som site manager og organiserede hele indsatsen.
 
I England får storskadecheferne også en økonomisk uddannelse med fokus på kontrakter og tilbudsgivning, som vi også kan lære en hel masse af." afslutter Daniel Rasmussen.
Image team
Ny teknologi kommer boligselskaber til gavn
Et samarbejde med den danske virksomhed CLIMAID har resulteret i en teknologi, der kan spare boligselskaber for enorme ressourcer.Teknologien logger indeklimaet via 3 små sensorer, der over en periode på 3-4 uger måler på indeklimaet. Ud fra de indsamlede data afsløres udfordringer med boligens fugttilførsel, varme eller udluftning.
 
Det dokumenteres, hvordan indeklimaet helt nøjagtigt er i en konkret bolig, og hvilke tiltag der skal til for at afhjælpe eventuelle problemer. Den indsigt kan bruges forebyggende for at afhjælpe, at skader udvikler sig til omkostningstunge skimmelsager. Rapporten fungerer også som dokumentation og støtte for boligselskaberne, hvis de oplever udfordringer med klager eller tvivl.
 
Flere arrangementer på vej
Sidste efterårs indeklimaarrangementer var så stor en succes, at vi henover efteråret igen inviterer boligselskaberne til at blive lidt klogere på, hvordan de kan afhjælpe dårligt indeklima.
 
"Et dårligt indeklima kan give en hel række udfordringer for beboerne. Det kan også blive dyrt for boligselskabet, som kommer til at stå med regningen, når beboerne fraflytter. Et lejemål, der er ramt af skimmel eller fugtproblemer, er dyrt i renovering, og det kan vi komme i forkøbet med disse indeklimalogninger," fortæller Mads Peacock, der er projektchef hos BELFOR.
 
Loggere gav jysk boligselskab den nødvendige dokumentation
I første kursusrække deltog SALUS Boligselskab, der administrerer over 9.000 boliger i Sønderjylland. Nina Frederiksen, inspektør og ansvarlig for bygningsdriften af 1.400 boliger i SALUS Åbenrå, fortæller:
 
"Indeklimaet er en af de store udfordringer som boligorganisation, fordi det handler om folks private bolig. Vi kan ikke bestemme, hvordan beboerne skal opføre sig, men med det her værktøj kan vi vejlede og forsøge at præge folk til de gode vaner.
 
Vi havde en beboer, som følte, at der var en hel masse i vejen med hendes bolig, og til sidst vidste vi simpelthen ikke, hvad vi skulle stille op. Så fik vi sat sensorer op, og efter målingsperioden fik vi biolog Mads Peacock fra BELFOR til at gennemgå den efterfølgende rapport.
 
Rapporten viste meget detaljeret, at der ikke var noget galt med beboerens indeklima, og vi kunne derfor med ro i maven sige, at de gener, hun oplevede, ikke stammede fra fejl i bygningen. De er nogle små sladderhanke, de her sensorer, så der er ikke noget at være i tvivl om, når man ser rapporten,” afslutter Nina Frederiksen.
 
Vil du med på næste indeklimaarrangement? Find datoer og tilmeld dig her:
 
* Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Image BELFOR
Vi passer vagttelefonen for boligselskaber uden for normal åbningstid
Vores vagtcentral er åben 24/7 og bemandes af et kompetent team med mange års erfaring i at håndtere forsikringsskader og kundehenvendelser. Vi kan tilbyde en kundeunik telefonmodtagelse, tilpassede procedurer, minimal ventetid og hurtig kontakt til rette person.
 
Vores vagtydelser er velegnet til større ejer- og boligforeninger, virksomheder og andre, der har specifikke behov og ønsker til visitering og håndtering af opkald.
 
Andels-, ejer- eller lejerforeninger og virksomheder, som har behov for at kunne tilkalde akut skadestop, kan vi naturligvis tilbyde beredskabsaftaler.
 
Her er to dage aldrig ens
I vagtcentralen sidder Jens Guldager. Han er tidligere sanitør hos BELFOR, og har derfor stået med alverdens sager imellem hænderne.
 
"Når vi tager telefonen, vurderer vi, om der er tale om en akut hændelse, eller om det kan vente til ejendomskontoret åbner. Det er ikke altid, vi er helt enige med personen i den anden ende af telefonen. Men når naboen larmer, eller der er gået en sikring, så prøver vi at guide dem til selv at løse problemet.
 
"Hvis toilettet derimod er totalt stoppet, og de har prøvet alt selv, så går det ikke at vente en hel weekend, og så sender vi naturligvis hjælp afsted.
 
Det er boligselskaberne selv, der laver en liste til os om, hvilke opgaver der skal defineres som akutte, og hvilke vi ikke skal sende assistance ud til.
 
Som vagtcentralmedarbejder skal man kunne holde hovedet koldt og agere i til tider pressede situationer. Det kræver, at man kan tale med alle slags mennesker, og at man kan tale folk til ro. En enkelt gang ringede en mand lidt forvirret ind og frygtede et hjertestop. Ham havde jeg i røret, indtil ambulancen kom, og han klarede den heldigvis. I hverdagen fylder de løbende toiletter trods alt lidt mere," afslutter han.
 
Vil du vide mere om vores ejendomsvagtservice?
 
Du er også velkommen til at kontakte Key Account Manager Preben Stenner på telefon 20 88 36 95.
Image BELFOR
Vidste du, at vi er meget mere end skadeservice?
 
Rølund - Håndværk i topklasse
 
Med sine ca. 120 medarbejdere udfører Rølund håndværkssager på hele Sjælland. Det har de gjort i 17 år, og for 2 år siden blev de en del af BELFOR. De rykker ud efter vand- og brandskader, når selve skadeservicedelen er overstået.
 
"Vi har et tæt samarbejde med BELFOR, og vi løser alle håndværksmæssige opgaver på hele Sjælland. Vores folk er uddannede håndværkstaksatorer på Forsikringsakademiet og håndterer derfor taksering af skader, rådgivning og udførsel.
 
"Vi har netop samlet hele virksomheden i Ringsted, hvor vi også har både lager og værksted. Ud over en stor tømrer- og snedkerafdeling har vi også malere, murere og kloakmestre," fortæller Tommy Wagner, der er forsikringschef.
 
Læs mere om Rølund her
 
Kiltin - Totalløsninger inden for skadedyrsbekæmpelse
 
Kiltin blev grundlagt i 1948 og er landsdækkende inden for alle former for skadedyrsbekæmpelse, rådgivning, oprensning og desinfektion efter skadedyr.
 
I dag er Kiltin en del af BELFOR. Vi er i tæt samarbejde med Kiltin i sager, hvor skadedyr er, eller har været, en del af skaden. Det er oftest i sager, der hører under kategorien ’Socialrengøring’.
 
Vores servicemedarbejdere er uddannede i bekæmpelse af alle slags skadedyr, og vi garanterer, at vi er fremme indenfor 48 timer.
 
Mange af vores medarbejdere har en håndværksmæssig baggrund, hvilket gør at de hurtigt kan overskue komplicerede bygningsmæssige problemstillinger i relation til skadedyr.
 
I Kiltin har vi stort fokus på miljø, og vi sørger for, at alt affald bliver sorteret, så alt der kan genbruges, bliver genbrugt. Alle vores biler overholder Euronorm 6, og vi forsøger så vidt muligt at køre i elbiler.
 
Læs mere om Kiltin her
 
Contact   |   Website